Radno vrijeme Ureda TIH-a: 9.00 -17.00 sati (radnim danom)
  • Youtube Transparency International Hrvatska
  • Facebook Transparency International Hrvatska
  • Twitter Transparency International Hrvatska
×

Tvoj glas je snažan, važan i potreban - on je najbolja anketa i poruka

09.09.2016.

Transparency International Hrvatska na dan izborne šutnje uoči parlamentarnih izbora poziva birače da izađu na izbore, promatrače i članove biračkih odbora da dosljedno provode izborna pravila, a sve ostale zainteresirane da svojim djelovanjem ne utječu na sam izborni postupak.

Nakon što smo kao građani ostali zakinuti za ravnopravno predstavljanje različitih izbornih programa i ideja o stvarnim problemima hrvatskog društva, te načinima kako ih možemo prevladati ostaje nam građansko pravo da iskoristimo snagu jednog glasa.

Naša zajednička odgovornost je da između ponuđenih opcija izaberemo onu koja je u stanju osigurati bolji, pošteniji i pravedniji život svakog građanina. Na biralištima budimo istinski sudionici izbornog procesa i pošteni građani.

Svim sudionicima izbornog natjecanja poručujemo da budu dostojanstveni i u porazu i u pobjedi.

Najvažnije je da izborni pobjednici pokažu odlučnost, snagu i odgovornost te da iskoriste potencijale i onih koji nisu pobijedili. Vrijeme je za suradnju i stručnost svih koji hoće, znaju i mogu sudjelovati u javnim poslovima, jer smo kao društvo premali za podjele. Samo tako će istinski pobjednici parlamentarnih izbora biti svi građani.“ poručila je Davorka Budimir, predsjednica TIH-a.

Kontakt za medije: Ured TIH-a 091 2232011, mediji@transparency.hr

 

 

Online prijava korupcije

Prijavi korupciju

Ispuni formu
Prijavite se za newsletter

Primajte obavijesti

2024 © Transparency International Hrvatska. Sva prava pridržana. Izrada web stranica