Radno vrijeme Ureda TIH-a: 9.00 -17.00 sati (radnim danom)
  • Youtube Transparency International Hrvatska
  • Facebook Transparency International Hrvatska
  • Twitter Transparency International Hrvatska
×

TIH traži volontera/ku fotografa

17.03.2015.

Transparency International Hrvatska raspisuje natječaj za volontera/volonterku fotografa, u akademskoj godini 2014./2015.

Baviš se fotografijom? Kreativan/kreativna si?  Želiš steći dodatno iskustvo? Imaš ideju koju želiš pokazati široj publici? Misliš da fotografijom možeš doprinijeti borbi protiv korupcije u Hrvatskoj? Želiš imati dodatnu referencu u životopisu i sudjelovati na mnogobrojnim događanjima?

Onda je ovo natječaj za tebe!

Transparency International Hrvatska raspisuje natječaj za volontera/volonterku- fotografa, u akademskoj godini 2014/2015.  Na natječaj se mogu prijaviti svi mladi s fotografskim  iskustvom u dobi od 18-30 godina. Iskustvo rada u medijima je dobrodošlo. Od prijavitelja se očekuje kreativnost, otvorenost, komunikativnost  i želja za timskim radom.

Opis volontiranja: Volonter/volonterka sudjelovat će na aktivnostima Transparency International Hrvatska te fotografirati događanja  i obrađivati fotografije. Fotografije će se objavljivati na društvenim mrežama i na web stranicama Transparency International Hrvatska.

 

KAKO SE PRIJAVITI?

Pošalji svoj CV, kratko motivacijsko pismo (do 250 riječi) i svoje najbolje fotke na ured@transparency.hr , predmet: IME PREZIME_ NATJEČAJ ZA FOTOGRAFA, a kandidati s najboljim radovima biti će pozvani na kratki razgovor.  

Prijave se zaprimaju do 31. ožujka 2015. do  24:00 sata.

Online prijava korupcije

Prijavi korupciju

Ispuni formu
Prijavite se za newsletter

Primajte obavijesti

2023 © Transparency International Hrvatska. Sva prava pridržana. Izrada web stranica