Radno vrijeme Ureda TIH-a: 9.00 -17.00 sati (radnim danom)
  • Youtube Transparency International Hrvatska
  • Facebook Transparency International Hrvatska
  • Twitter Transparency International Hrvatska
×

TI Hrvatska u projektu TI-Sekretarijata i Europske komisije

18.04.2015.

Opći cilj pilot inicijative i suradnje između Transparency Internationala (TI) i Europske komisije je promicanje upotrebe Sporazuma o integritetu kao alata za spriječavanje korištenja sredstava iz EU fondova u svrhu korupcije u državama članicama Europske unije.

Na objavi projekta 19. ožujka 2015. u uredu TI tajništva u Berlinu, Corina Cretu, povjerenica Europske komisije zadužena za regionalnu politiku, izjavila je: „S ovim projektom dodatno pojačavamo naše napore za očuvanje EU fondova od prijevare i korupcije . Naši fondovi su važan izvor javnih investicija u zemljama članicama EU, to je razlog zašto imamo nultu toleranciju za nepravilno korištenje sredstava. Naše partnerstvo s Transparency Internationalom u ovom području je velika prilika za rješavanje ovog pitanja na proaktivan i preventivan način i mi se obvezujemo da učinimo ovu inicijativu uspješnom!”

Saznajte više ovdje.

 

Ovaj projekt je moguć uz potporu i sudjelovanje:

  

Disclaimer: Ova komunikacija odražava stavove Transparency International Hrvatske. Europska Komisija se ne može smatrati odgovornom za bilo kakvo korištenje sadržanih informacija.

Online prijava korupcije

Prijavi korupciju

Ispuni formu
Prijavite se za newsletter

Primajte obavijesti

2023 © Transparency International Hrvatska. Sva prava pridržana. Izrada web stranica