Radno vrijeme Ureda TIH-a: 9.00 -17.00 sati (radnim danom)
  • Youtube Transparency International Hrvatska
  • Facebook Transparency International Hrvatska
  • Twitter Transparency International Hrvatska
×

Humanitarni koncert - info

06.02.2015.

Humanitarni koncert "Koraci za Davida" koji organiziraju volonteri Transparency International Hrvatska sve je bliže. U srijedu, 11. veljače s početkom u 21 sat, naši izvođači ponudit će svim gostima nezaboravnu zabavu, ples i glazbu, te unijeti pozitivnu energiju za svakog gosta koji će dolaskom na humanitarni koncert neizmjerno doprinijeti Davidovu ozdravljenju.

Na koncertu nastupaju:

ORIJENTALNI PLESNI ANSAMBL APSARADHE

Ansambl je aktivan cijelo desetljeće te svoje znanje suvremenih plesnih tehnika, indijskog klasičnog plesa Kathaka i orijentalnih plesova vjerno prenosi brojnoj publici. Također izvode predstave koje koreografski potpisuje voditeljica ansambla, Ana Jug.

GLAZBENI SASTAV "MAČCI"

Bend "Mačci" iz Zagreba, poznat jeMačci su četveročlani bend iz Zagreba koji se okupio 2011. godine imajući za cilj sviranje obrada u akustičnom izdanju, a danas su poznati po svojim preradama RHCP-a, The Black Keysa, Dine Dvornika i mnogih drugih.
Posljednja dva ljeta bend provodi vrijeme u Dubrovniku te postaje poznat po uličnim svirkama na više poznatih lokacija u staroj jezgri grada. Jedan od važnijih događaja je i izlazak prvog spota za singl "Povedi me".

DJ JOE 2 SHINE

DJ Joe2Shine najtraženiji je DJ u Hrvatskoj sa petnest godina dugom karijerom. Rezident Gallery-a i Enter club-a sa bogatom internacionalnom karijerom, surađivao je sa mnogim vodećim imenima svijetske DJ scene te nastupao po renomiranim clubovima u Hrvatskoj i šire.

Humanitranu akciju Transparency International Hrvatska podržali su i mnogi donatori koji su svojim angažmanom doprinijeli ostvarenju ovog koncerta. Zahvaljujemo Tvornici Kulture na ustupanju prostora i nesebičnoj pomoći u organizaciji koncerta, HDS ZAMP na podršci, Kuća Balona na donaciji balonskih dekoracija koje će uveseliti svakog našeg gosta, Offset tisak, Print Studio d.o.o i Kolding d.o.o. na donaciji promotivnog materijala, g. Igoru Vranješu na ostvarenju vizualnog identiteta akcije, sustavu ENTRIO koji se odrekao provizije od prodaje ulaznica, Uredu Grada Zagreba za socijalnu zaštitu i osobe s invaliditetom  i svima koji su na bilo koji način podržali našu akciju i Davida.

Ulaznice za koncert dostupne su preko sustava ENTRIO i na  svim prodajnim mjestima ili putem QR KOD-a:

Očekujemo Vas u što većem broju! Pomoći i pritom se zabaviti, nagrada je svakome tko odluči pustiti Davidove male korake u svoj život!

Pratite koncert i na Facebook stranici Transparency International Hrvatska:

https://www.facebook.com/events/417798985044734

Sredstva je moguće donirati i putem izdvojenog transakcijskog računa primatelja Transparency International Hrvatska,
IBAN: HR14 2340 0091 5106 9524 3,
SWIFT CODE: PBZGHR2X u Privrednoj banci Zagreb

 

Online prijava korupcije

Prijavi korupciju

Ispuni formu
Prijavite se za newsletter

Primajte obavijesti

2023 © Transparency International Hrvatska. Sva prava pridržana. Izrada web stranica