Radno vrijeme Ureda TIH-a: 9.00 -17.00 sati (radnim danom)
  • Youtube Transparency International Hrvatska
  • Facebook Transparency International Hrvatska
  • Twitter Transparency International Hrvatska
×

15.05.2019.

Sukladno statutu TIH-a niti jedan aktivni političar ne može istovremeno obavljati bilo koju dužnost u udruzi Transparency International Hrvatska, a pogotovo ne oni koji to nisu gotovo 10 godina.  

Hrvatskim građanima europske plaće, mirovine i zdravstvo! 

Naš je cilj - boriti se za ravnopravnost naših građana s građanima EU-a! Najvažnije je da naši građani imaju jednake plaće, jednake mirovine i jednaku kvalitetu zdravstvene skrbi u odnosu na ostale građane EU-a. Nudimo prijedloge koji idu u tom smjeru i to će biti naša glavna misija. Pored tog zajedničkog cilja, važnom smatram borbu protiv korupcije. Višegodišnji sam član UO-a Transparency International Hrvatska i smatram da je borba protiv korupcije u Hrvatskoj na niskoj razini i to je jedan od glavnih razloga zbog kojih ljudi odlaze. Nitko ne želi živjeti u korumpiranom sustavu u kojem se institucije zloupotrebljavaju u stranačke svrhe, a pravnu državu ne vidimo ni u tragovima

Predrag Fred Matić, bivši je ministar branitelja, a sada je treći po redu kandidat na listi SDP-a za europarlamentarne izbore. Jedan je od vukovarskih branitelja i zatočenik u logorima, o čemu je napisao knjigu – „Ništa lažno”.

Online prijava korupcije

Prijavi korupciju

Ispuni formu
Prijavite se za newsletter

Primajte obavijesti

2021 © Transparency International Hrvatska. Sva prava pridržana. Izrada web stranica