en fr

Sporazum o integritetu

Transparency International Hrvatska organizira 10. lipnja 2015. konferenciju u Zagrebu kao dio Faze 1 u sklopu projekta Transparency Internationala i Europske komisije pod nazivom "Sporazum o integritetu - kontrolni mehanizam za očuvanje sredstava EU protiv prijevare i korupcije"

Konferencija je namijenjena korisnicima sredstava iz ESI fondova, investitorima, tijelima javne vlasti i udrugama. Broj mjesta je ograničen, osigurano je simultano prevođenje s engleskog jezika.

Konferencija će predstaviti dobre prakse u kojima se taj alat primjenu u dužem razdoblju, te stvarne učinke na sprječavanje koruptivnih rizika prilikom stranih ulaganja ili korištenja sredstava iz ESI fondova.

U okviru konferencije biti će predstavljen priručnik Sporazumi o integritetu i Transparentnost u poslovnom sektoru.   

Detaljnije informacije biti će dostupne naknadno, no u slučaju bilo kakvih pitanja, upite možete uputiti na e-mail adresu: ured@transparency.hr.


Što su sporazumi o integritetu? Oni su sredstvo u borbi protiv korupcije u javnoj nabavi. Saznajte više ovdje.


 

Ovaj projekt je moguć uz potporu i sudjelovanje:

  

Disclaimer: Ova komunikacija odražava stavove Transparency International Hrvatske. Europska Komisija se ne može smatrati odgovornom za bilo kakvo korištenje sadržanih informacija.

Dokumenti

Newsletter prijava

PRIJAVITE KORUPCIJU

FOTKAJTE KORUPCIJU Filtrirajte korupciju

Područje korupcije

Gospodarstvo

Politika

Javni djelatnici

Ostalo

Pravosuđe

Mjesto korupcije

Pregledajte sve
Donirajte Indeks percepcije korupcije 2015