Regionalna koordinatorica gđa. Cony Abel posjetila TIH

Transparency International Hrvatska održao je sastanak s članicom TI Sekretarijata u Berlinu, Cony Abel,  9. ožujka 2015. godine, u uredu TI Hrvatska.

Cony Abel je regionalna koordinatorica Transparency Internationala  za Jugoistočnu Europu,  i države Albaniju, Bosnu i Hercegovinu, Bugarsku, Hrvatsku, Izrael, Kosovo, Makedoniju, Crnu Goru,  Rumunjsku,  Srbiju, Sloveniju i  Tursku, a njezin je zadatak praćenje rada  i vrednovanje kvalitete ogranaka Transparency Internationala u Europi i središnjoj Aziji.

Cony se priključila Transparency Internationalu 2005. godine kao stažistica u Informacijsko- tehnološkom odjelu, a  priključila se i Odjelu za komunikaciju TI-a, gdje se fokusirala na zemlje jugoistočne Europe, što je ujedno i početak njenog  profesionalnog fokusa na države ovog djela Europe.

Zagreb je jedan od gradova koji je Regionalna koordinatorica posjetila u okviru svojeg regionalnog djelovanja, a predsjednica TIH-a, Davorka Budimir upoznala je Cony s načinom funkcioniranja hrvatskog ogranka Transparency Internationala, političkim sustavom Hrvatske,  kao i s problemima vezanima uz korupciju u Hrvatskoj.

Svoj rad predstavili su i volonteri TIH-a, izloživši mnogobrojne aktivnosti poput obilježavanja Međunarodnog dana borbe protiv korupcije, antikorupcijskog sata u srednjim školama, humanitarnog koncerta  „Koraci za Davida“, posjete institucijama i ostale aktivnosti kojima volonteri TIH-a istupaju u borbi protiv korupcije u Hrvatskoj.

 

Više pogledajte u galeriji i na Facebook stranici Transparency Internationala Hrvatska!

Galerija

Newsletter prijava

PRIJAVITE KORUPCIJU

FOTKAJTE KORUPCIJU Filtrirajte korupciju

Područje korupcije

Gospodarstvo

Politika

Javni djelatnici

Ostalo

Pravosuđe

Mjesto korupcije

Pregledajte sve
Donirajte Indeks percepcije korupcije 2015