Ciklus antikorupcijskih edukacija

Transparency International Hrvatska održao je niz antikorupcijskih edukacija u ciklusu predavanja "Korupcija i alati za njeno suzbijanje u javnim tvrtkama" za djelatnike Hrvatske pošte d.d. od 25. svibnja do 8. lipnja 2015. godine.

Antikorupcijske edukacije provedene su u prostorijama Hrvatske pošte d.d. u Zagrebu, gdje je održan višednevni ciklus edukacija, a edukacije su održavali, predsjednica TI Hrvatska, mr. sc. Davorka Budimir i članovi TI Hrvatska:  prof. dr. sc. Livia Kardum, članica Upravnog odbora TI Hrvatska,  dr.sc. Zdravko Petak, dr. sc. Kristijan Kotarski, mr. sc. Jelena Festini, članovi TI Hrvatska, te pridruženi član i volonter TI Hrvatska Srđan Kerčević, a  podršku volonterskim angažmanom u provedbi edukacije pružili su i volonteri TI Hrvatska: Tanja Ratković, Borna Zrinščak, Ivan Bedeniković, Yvonne Mašić, Magdalena Krmpotić i Marko Mohač

Ciklus edukacija, osim u Zagrebu, održan je i u Rijeci, Osijeku, Splitu i Zadru, također za djelatnike Hrvatske pošte d.d.

Ovakav tip edukacije izrazito je važan za podizanje svijesti o potrebi borbe protiv korupcije te njene prevencije, ali i jačanja socijalne kohezije. Edukacija o korupciji jedan je od važnijih oblika njenog suzbijanja, a upravo je prevencija korupcije jedna od najznačajnijih alata borbe protiv korupcije.

Ciklus radionica možete pogledati u galeriji ili na Facebook stranici TI Hrvatska.

 

 

Galerija

Newsletter prijava

PRIJAVITE KORUPCIJU

FOTKAJTE KORUPCIJU Filtrirajte korupciju

Područje korupcije

Gospodarstvo

Politika

Javni djelatnici

Ostalo

Pravosuđe

Mjesto korupcije

Pregledajte sve
Donirajte Indeks percepcije korupcije 2015